پایان باشکوه نورنما در مشهد؛ خاطره‌ای فراموش‌نشدنی از یک جشن خانوادگی برای ۱۵ هزار زائر و مجاور خرابی تاب در شهربازی بوستان غدیر مشهد؛ ۴ مصدوم و تعلیق فعالیت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) اقدامات فرهنگی و هنری مشهد باید در شأن شهری بین‌المللی باشد | برگزاری رویداد «نورنما» با مشارکت ۲۰۰ هنرمند مشهدی ادامه روند عملیات اجرایی پروژه احداث سطح سوم تقاطع خیام مشهد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) افزایش حداقلی قیمت بلیت اتوبوس در مشهد تصویب شد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) جمع‌آوری ۱۴۹۰ تن زباله از منطقه ثامن مشهد در ایام نوروز زائران خروج از مشهد را به ساعات پایانی تعطیلات نوروز موکول نکنند بازگشت محدودیت‌های ترافیکی مشهد به روال عادی از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ شهردار مشهد خبر داد: کاشت ۱۸۰ هزار گل لاله در پارک‌های شهر به مناسبت برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید استان استاندار خراسان رضوی: مشهد در طراحی فضای سبز و پاکیزگی در کشور الگو بوده است | پیش‌بینی حضور ۶.۵ تا ۷ میلیون نفری زائران در مشهد شهردار مشهد مقدس: پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی‌(ره) به بولوار نماز تا خرداد ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد+ فیلم آلودگی هوا در ۵ منطقه کلانشهر مشهد (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فرماندار مشهد: امسال یکی از بهترین سال‌ها را در مدیریت زائران داشتیم | حضور بالغ بر ۶ میلیون زائر در مشهد اسکان بیش از ۸۳ هزار زائر در مراکز موقت و اضطراری شهرداری مشهد تا ۱۲ فروردین استقبال بی‌نظیر مردم از بوستان‌های شهر مشهد در روز طبیعت ۱۴۰۴ نمایش «سیر ولایت» در بزرگترین ویدئومپینگ کشور در مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) مسافران نوروزی پایانه اتوبوسرانی امام رضا (ع) در آستانه میلیونی‌ شدن | ۱۷ درصد از کل زائران مشهد، مسافر اتوبوس هستند رقابت با قاب‌های بهاری۱۴۰۴ | جشنواره تولیدات رسانه‌ای از هنر‌های شهری مشهد در ایام نوروز برگزار می‌شود ترافیک سنگین در مسیر‌های بازگشت از ییلاقات مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «نوبهار» تجربه‌ای شاد و متفاوت برای خانواده‌های مشهدی | نشاط بهاری، ارمغان جشنواره گل نوبهار در بوستان برکت + فیلم افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دریافت فاضلاب‌بها از شهروندان با لحاظ در قبوض آب مشهد | ۸۱ درصد مشهدی‌ها زیر ۱۵ مترمکعب آب مصرف می‌کنند

  • کد خبر: ۴۲۹۳۳
  • ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۸
دریافت فاضلاب‌بها از شهروندان با لحاظ در قبوض آب مشهد | ۸۱ درصد مشهدی‌ها زیر ۱۵ مترمکعب آب مصرف می‌کنند
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: شورا در سال ۹۳ مصوبه‌ای داشته است که تا پایان سال ۹۸ به آب و فاضلاب مشهد اجازه داده شده است در اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب در قالب تبصره ۳ از شهروندان آب‌بها دریافت کند.

لاله سادات کوثری-شهرآرانیوز| رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: شورا در سال ۹۳ مصوبه‌ای داشته است که تا پایان سال ۹۸ به آب و فاضلاب مشهد اجازه داده شده است در اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب در قالب تبصره ۳ از شهروندان آب‌بها دریافت کند.

بتول گندمی افزود: درخواست شرکت آب و فاضلاب مشهد علاوه بر به‌روزرسانی تعرفه‌ها دریافت هم‌زمان آب‌بهای فاضلاب بوده است که علاوه بر تبصره ۳ لحاظ می‌شود.


وی ادامه داد: علاوه بر آن اگر اعضا رأی مثبت دهند، شرکت آب و فاضلاب مشهد می‌تواند هر سال به اندازه ۲۵ درصد تعرفه را افزایش دهد.

 

گندمی گفت: نکته تأمل‌برانگیز اینجاست که در حوزه‌های کم‌برخوردار افزایش تعرفه در حوزه تبصره ۳ نداریم و به‌صورت میانگین ۲۰ درصد کاهش هم داریم. همچنین فاضلاب‌بها در حوزه‌های ۴ و ۵ درآمدی لحاظ نخواهد شد.


این عضو شورای اسلامی شهر مشهد تأکید کرد: فاضلاب‌بها تنها از مناطق درآمدی ۱، ۲ و ۳ درآمدی گرفته می‌شود.

 

۷۸ حلقه چاه در یک سال گدشته حفر شده است

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد نیز در ادامه گفت: ابرپروژه حضرت نبی اکرم (ص) در مشهد شروع شده و ۷۸ حلقه چاه در یک سال گدشته حفر شده است.


اسماعیلیان افزود: در حوزه آب با وجود افزایش سن شبکه آمار اتفاقات آب روند کاهشی دارد.


وی گفت: در مشهد ما نیازمند ۷ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در بخش آب و فاضلاب هستیم.


این مسئول شهری با بیان اینکه تصویب تبصره ۳ در شورای شهر مشهد یک ساختار قوی حقوقی و مالی و بی‌نظیر در کل کشور است، ادامه داد: سرجمع وصولی تبصره ۳ در مشهد ۴۳۱ میلیارد تومان در ۵ سال بوده است، یعنی کمتر از ۵۰ درصد منابع لحاظ شده در مصوبه شورای شهر در ۵ سال محقق شده است.


وی افزود: ما یک شهر کم‌مصرف به‌لحاظ الگوی مصرف هستیم. ۸۱ درصد مشترکان مشهد زیر ۱۵ متر مکعب مصرف و ۹۲ درصد مشترکان ما زیر ۲۰ متر مکعب آب مصرف می‌کنند.


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد ادامه داد: اگو تا الان ۷۶ درصد در شهر مشهد به‌لحاظ شبکه و به‌لحاظ جمعیت ۷۸ درصد اجرا شده است.


صاحبی، عضو شورای شهر، نیز گفت: تا چه سالی ما باید برای طرح اگو تبصره ۳ از شهروندان پول دریافت کنیم، چند سال دیگر قرار است اگو ادامه پیدا کند و مردم پول پبردازند؟


بر این اساس و به استناد رأی مثبت اعضا این موضوع تصویب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->